Selecteer een pagina

Een veilig huis met HS Technieken Henk van ‘t Slot

Rook, inbrekers of kortsluiting: er kan nogal wat misgaan in en om uw huis. Een ongeluk zit een klein hoekje. Daarom is het verstandig om de elektra te laten installeren en aanleggen door iemand die er verstand van heeft. Zoals HS Technieken. Eerst advies inwinnen? Ook dan neemt u contact met ons op.

Elektrotechniek

Wij leggen elektrotechnische installaties aan in woningen, kantoorgebouwen bedrijfsgebouwen nieuwbouw, maar ook voor uitbreiding en of renovatie en mede door onze jarenlange ervaring in het vak, bent u er zeker van dat die elektrotechnische installaties in vakkundige handen bij ons zijn. Indien mogelijk komen wij eerst bij u langs om te kijken en te bespreken wat er moet gebeuren. Eventueel stellen een plan van aanpak op, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.
En natuurlijk bent u ook op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Omdat wij een klein bedrijf zijn met een ruime hoeveelheid aan kennis in huis en wij ook houden van een snelle aanpak, vlotte service en ook hierdoor komt uw gemiddelde uurloon lager uit dan bij menig groot bedrijf. En dat scheelt weer in de portemonnee voor u.
Dus voor Goed advies, heldere afspraken, persoonlijk contact, daar staat HS Technieken Henk van ’t Slot voor.

Beveiligingssystemen

HS Technieken biedt verschillende beveiligingssystemen, zoals NetworX en de nieuwe Xgen generatie,
waarbij gebruik wordt gemaakt van bewegingsdetectie ,magneet-, glasbreuk-, tril- of gronddetectie.

Wij adviseren u welk systeem het meest geschikt is voor uw huis, kantoor en of bedrijfspand. De specificaties bekijkt u hier.

NX-595E

De NX-595E heeft een aantal nieuwe functionaliteiten. Zo kunt u onder andere verbinding maken via de cloud en een app. Met de Ultraconnect App wordt het bedieningsgemak u extra makkelijk gemaakt. Via uw smartphone of tablet kunt waar ook ter wereld uw NetworX-beveiligingssysteem bedienen. U kunt zelf instellen welke berichten u wilt ontvangen. Op het moment dat er een alarm afgaat, wanneer het systeem wordt in- en uitgeschakeld en zelfs wanneer u last heeft van wateroverlast.

Onze wel bekende NX-8 SE en NX-8 PLUS systemen Deze generatie bewijst al meer dan twintig jaar haar betrouwbare dienst

Deze NX-8SE of Plus centrale kan zowel in woningen als in bedrijven toegepast worden met haar standaard 8 tot 48 zones en meer dan 90 codes. Dus Ideaal voor uw woning en bedrijfspand, zelfs voor grotere bedrijven met verschillende werknemers. De centrale heeft standaard een geïntegreerde modemkiezer met 3 telefoonnummers en telefoonlijnbewaking.

Deze kiezer kan geprogrammeerd worden met nagenoeg iedere meldkamer en is ook voorzien van een privéprotocol (sirenetoon doormelden naar bijvoorbeeld mobiele telefoon). Tevens is deze centrale ook uitbreidbaar met de genoemde NX-595 print welke is voorzien van Ultra Connect APP en welke ook doormeld naar iedere willekeurige meldkamer

Voor de lokale alarmering is er een ingebouwde sirenedriver of spanningsgestuurde sirene-uitgang. De programmatuur in de centrale is identiek aan centrales van de NetworX-familie.

Met het softwarepakket DL900 is de centrale op afstand via PSTN, ISDN en TCP/IP of rechtstreeks te up- of downloaden om de status te bekijken, waardoor service en beheer mogelijk is.

NX-8PLUS

De grootste NetworX-centrale uit de familie. De NX-8plus is de NetworX-centrale die zowel voor woningen als bedrijven toegepast kan worden met maximaal 192 zones en 241 codes.

Xgen

De nieuwe Next Generation Inbraakcentrales van Xgen beschikken over alle moderne features die van u worden gevraagd, zonder daarbij de keuringen en certificatie uit het oog te verliezen. U heeft hiermee de mogelijkheid vanaf 8 tot 512 detectiepunten en van 1 tot 96 partities(deelinstallaties)  te controleren en te bedienen. Hiermee is de centrale geschikt voor vrijwel elk huis en of bedrijf. Alle beveiligingsoplossingen worden op maat gemaakt voor u.

De programmatuur van de centrale biedt krachtige en geavanceerde oplossingen. U kunt bijvoorbeeld roosters linken, maar ook uitgangen en meerdere touchscreens en de rechten van gebruikers vastleggen. Dankzij de Ultra connect app kunt u overal en altijd het systeem bedienen en meldingen ontvangen. Daarnaast is alarmverificatie als basis voorzien in de Xgen-serie.

NX-10 systeem, dit wordt meestal ingezet als het draadloos moet.

Dit flexibele beveiligingssysteem is eenvoudig te installeren en makkelijk in gebruik. Met 4 partities en maximaal 48 bedrade of draadloze zones is de NX-10 geschikt voor de beveiliging van woningen en voor kleinere bedrijfspanden.

De NX-10 kan bediend worden door middel van maximaal 4 volledig bi-directionele draadloze bediendelen. De centrale heeft een geïntegreerde modemkiezer met 3 telefoonnummers en telefoonlijnbewaking en word meestal ook gekoppeld met de NX-595E.

Alle systemen kunnen volledig door HS Technieken worden geïnstalleerd en worden gecertificeerd.

Bel 0341-261595

Camerasystemen

Wat gebeurt er als u er niet bent? Met een bewakingscamera houdt u uw huis, bedrijfspand of ander waardevol object goed in de gaten. Bezorgt iemand u overlast? Dan heeft u met een camera snel de dader te pakken. Daarnaast maken inbrekers geen schijn van kans. We plaatsen camerasystemen op uiteenlopende plekken. Bijvoorbeeld ergens waar het niet mogelijk is om fysiek toezicht te houden. De beelden kunnen op afstand, bijvoorbeeld in een meldkamer of lokaal  en op afstand  op een later tijdstip worden bekeken.

Registreert de camera iets verdachts? Dan kan er direct alarm worden geslagen en kan de politie of het beveiligingspersoneel onmiddellijk ingrijpen. Veiligheid is tenslotte van het grootste belang.

HS Technieken is gespecialiseerd in elektronische observatiesystemen met behulp van videocamera’s. Dit houdt onder andere kentekenregistratie en gezichtsherkenning in.

We helpen u met de levering en installatie van deze camerasystemen. Eerst advies aanvragen? Ook dat kan.

Domotica en comfortsystemen

Domotica via het wel bekende Niko Home-control, hiermee bedient u op een gebruiksvriendelijke manier uw verlichting, verwarming, zonwering, rolluiken, gordijnen, ventilatie enz.. dus meer comfort, via een touchscreen aan de muur maar ook op uw smartphone of Tablet. Met dimmers bewegingsmelders en sfeerbediening gaat u voluit voor bedieningsgemak. Tevens voor veilig wonen kunnen wij koppelingen maken met uw beveiliging/alarm installatie videofoon en of CCTV syteem.
Personenalarmering thuis of onderweg
Dit is met name een handige uitkomst in de zorg. Zorginstellingen merken dat er minder capaciteit is, terwijl de bewoners meer zorgbehoevend worden. HS Technieken heeft hier een oplossing voor gevonden. Met behulp van onze alarmzender kunt u overal in huis uw mantelzorger of meldkamer oproepen. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week via het internet of uw smartphone. Ook kunnen hulpverleners zelf aangeven wanneer ze beschikbaar zijn en op alarmen reageren. Ook omvat het een sociaal platform waarop contact kan worden gelegd tussen de gebruiker en de mantelzorger. Het systeem in huis is uit te breiden met een polszender, halszender, rookmelder, dwaalmelder en nog vele andere toepassingen. Uniek is onze personenalarmering voor onderweg. Via het GPS-netwerk is uw locatie tot op 30 meter nauwkeurig te traceren. Deze alarmering is ook te gebruiken voor een overvalmelding. Via onze meldkamer is dit systeem tegen een maandtarief beschikbaar.

Brandmeldinstallaties

Waar rook is, is vuur. Gelukkig ontdekt u dat snel met een brandmelder. Met een brandmeldinstallatie bent u verzekerd van goed werkende brandmelders door uw hele huis of bedrijfspand. HS Technieken Henk van ’t Slot installeert gecertificeerde brandmeldinstallaties snel en vakkundig voor u.

Datasystemen

Een snelle verbinding thuis of op uw werk is tegenwoordig noodzakelijk. Wilt u een datasysteem laten aanleggen? Dat kan. Dit leggen wij aan met de UTP Cat 5 en Cat 6 kabel. Wij kunnen ook voor u een glasvezelnetwerk installeren